Livsstil

Flying Superkids og bObles – På tur med datteren

Flying Superkids

Flying Superkids og bObles – På tur med datteren

Flying Superkids showet har netop forladt Odense efter at have optrådt for fuldt telt alle aftener.

Jeg har ikke tidligere set Flying Superkids, så da vi fik muligheden for at komme med i samarbejde med testfamilien måtte Storesøster og jeg på tur.

Rundvisning

Vi startede med at blive vist rundt af Søren fra Flying Superkids. Vi kom forbi deres sovevogn, hvor alle børnene lå og sov til middag, så de kunne være klar til aftenens forestilling. Her smed Storesøster straks skoene og satte dem pænt ved siden af de andres, for hun ville da ind og sige hej.

Flying Superkids

Backstage inden showet går igang.

Sovevognen er så stor, så den bliver trukket af en lastbil og kan rumme 30 børn. Søren fortalte om det sammenhold børnene får på deres ture rundt om i verden og den glæde de ser når børnene får lov til at udfolde sig. Den glæde formår de at tage med helt ind i teltet. Som tilskuer er man ikke i tvivl om, at de har det rigtig sjovt også mens de er på.

bObles

Inden vi nåede så langt at vi skulle tage plads og se showet, var vi blevet inviteret forbi bObles. De er med på turen for at give inspiration til aktiv leg.

Flying Superkids

Storesøster fik en god snak med Marianne fra bObles. Der blev drøftet hvordan sådan nogle bObles dyr skal stå og hvordan man leger med dem. Både Marianne og Benedikte fra bObles var rundt og inspirere til masser af leg med de børn, der kiggede forbi. Selvom vi kender bObles herhjemme, var det sjovt at se hvordan Marianne kunne inspirere Storesøster med muligheder, hvor mor bare er fjollet når jeg leger med.

Flying Superkids

Ud over bObles var der sat trampoliner op og der var forskellige poster til aktiv udfoldelse og opvarmningsdans. Især posten hvor man kunne få hjælp med at stå på hænder trak i min krudtugle. Det er tidligere deltagere i Flying Superkids, der er med rundt og hjælpe med sådanne praktiske ting.

Flying Superkids

Når man kun er 3,5 år er det sejt at kunne stå på hænder.

Det er muligt at komme ind på pladsen 2 timer før showet starter og det vil jeg klart anbefale at gøre. Børnene når at få krudtet af og de bliver udfordret på aktiviteten og motorikken, så de er klar til at sidde stille under showet.

Flying Superkids

Showet

Selve showet er virkelig flot sat op. Jeg er meget imponeret over at de formår at have så mange børn med på scenen. Alle får muligheden for at vise det de har lært. Undervejs er der sceneskift, da showet kræver en del udstyr. Under sceneskiftet viser de små film, hvor vi bliver præsenteret for livet bag showet. Her ser vi hvad det indebærer at være en del af Flying Superkids, så det er ikke noget der bliver forstyrrende.

Børnene kan sidde nede foran på madrasser så de kommer helt tæt på. Da Storesøster nok er lige på grænsen til at være for lille, ville hun helst sidde ved mig.  Heldigvis fandt jeg en plads tæt på og så kunne hun gå lidt frem og tilbage, som det lige passede.

Showet tager 2 timer med pause og det er en meget passende længde. Vi var i hvert fald fyldt op, da showet sluttede. Storesøster taler meget om at hun har været i cirkus og leget med bOblesdyr.

Hos testfamilien vil du kunne læse meget mere om showet og hvad andre familier synes om oplevelsen senere.

Vil du se mere til livet som småbørnsfamilie deler jeg mit liv og generelt om livsstil lige her: Livsstil

Mange hilsner Bianca

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply