Livsstil

bObles fylder 10 år…

bObles

bObles fylder 10 år…

… og i den anledning var vi så heldige, at vi fik lov at være med til at fejre dem i Korsør hos Børn på Glasværket i samarbejde med Testfamilien.

Vi startede med at Bolette, som er stifter af bObles fortalte lidt om bObles’ historie og hvordan ideén er opstået. Bagefter var det tid at få læst en historie.

bObles har i anledning af deres 10 års fødselsdag udgivet en pixi bog “Ude i haven”. Det er en sød lille historie om deres maskot myren, som møder alle de andre bObles dyr.

Mens myren mødte de forskellige dyr blev de præsenteret for børnene.  Der var dermed plads til dem der gerne ville lytte til historien og dem der bare var tumle klar.

bObles

Som du kan se var Storesøster først meget betaget af historien for at blive helt vild med at nærstudere alle de nye dyr. Her er det en stor larve hun sidder på.

bObles

Derefter blev der serveret kage og så var der fri leg. Jeg var alene afsted med børnene. Bolette fra bObles og hendes kollega var simpelthen så søde til at tage sig tid til de børn, der havde brug for hjælp.

bObles

Vi skal teste

Børnene havde en rigtig dejlig dag. Jeg blev endnu engang bekræftet i, at mine to krudtugler har det bedst, når de kan få lov at tumle lidt vildt. Kommer du i nærheden af Korsør, kan jeg anbefale at kigge forbi Børn på Glasværket. Det er nogle skønne store lokaler med masser muligheder for leg. Ejeren Mie har næsten altid et eller andet spændende igang.

Selvom vi ikke længere er fast familie hos Testfamilien fik vi lov at få en af deres jubilæums dyr med hjem. Det blev den nye mini løve som vi skal teste. Vi har i forvejen den store, så jeg er spændt på om størrelsen gør en forskel for børnene. Meget mere om det når testen er klar.

bObles

bOblesHvordan leger jeres børn bedst?

Vil du se mere til livet som småbørnsfamilie deler jeg lidt fra mit liv og generelt om livsstil lige her: Livsstil

Mange hilsner Bianca

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply