Avocadosalat med bacon og Pulled Pork

Køleskabet blev som sædvanlig tjekket inden ugens indkøb blev gjort. Her gemte sig en masse avocadoer, som var lige til at spise. Derfor måtte manden (som ikke er ret vild med avocado) finde sig i dette på menuen. De er oprindeligt købt til min frokost, men jeg er desværre vanvittig dårlig til at huske at tage dem med.

Vi endte derfor ud med en skøn salat, som manden rent faktisk godt kunne lide. Dertil blev serveret lidt Pulled Pork, da vi tilfældigvis havde en fin lille rest i fryseren.

Hele herligheden tog absolut ingen tid at lave og kommer bestemt på menuen igen, især en af de dage, hvor tiden er lidt presset.

Opskriften skal I selvfølgelig ikke snydes for, så den får I lige her.

Til 3 personer

4 modne avocadoer
3 spsk limesaft
8 æg
1 pk bacon
1 rødløg
1 iceberg salat
ekstra jumfru olivenolie

Tilbehør: Pulled Pork

Del avocadoerne og pil stenen ud. Løft avocadokødet ud med en ske og skær det i mindre stykker. Læg det i en skål med limesaft, hvor du vender det godt og lader det stå og trække.

Kog æggene.

Skær bacon i strimler og steg på en stegepande til de er tilpas sprøde.

Imens hakkes rødløg og iceberg salat og kommes i en stor skål.

Skræl æggene og skær dem i mindre tern. Kom dem derefter op i skålen.

Avocadoerne kommes derefter op i skålen og det hele blandes godt.

Server med bacon på toppen.

Jeg varmede lige min Pulled Pork på panden, da baconen var færdig. 

Skriv et svar