Amo Macarons

Amo Macarons – En skrøbelig nyhed

I forbindelse med lanceringen af Amo Macarons, har jeg været i køkkenet og teste.

Reklame – blandingerne er modtaget til test – Amo Macarons med jordbær og chokolade

Nu har jeg bagt Macarons et par gange og det er virkelig en skrøbelig kage. Det er altid spændende at se om det lykkes og om de får den fine frynsede kant. Jeg var derfor noget spændt på at skulle lave disse kager, da bagning af macarons er fyldt med do’s and don’ts og det er forskelligt hvem du spørger.

At Amo derfor forsøger sig med disse meget skrøbelige kager, er jeg noget imponeret over.

Jeg bagte begge portioner samme dag, da jeg gerne ville have et sammenlignings grundlag. Det blev jordbær macarons først og derefter chokolade macarons. Jeg har ikke tidligere bagt flere portioner lige efter hinanden, så om det er det der har gjort udfaldet må jeg lade stå hen i det uvisse. Mit resultat endte dog således:

 

Lige så fine som mine jordbær macarons blev lige så ødelagte blev dem af chokolade.

Da jeg har fulgt samme procedure for begge macarons, er det mig en gåde hvad der er gået galt. Jeg vil derfor undlade at give karakter til chokolade macarons’ne.

Jordbær macarons’ne har en rigtig god smag og den helt rigtige sprødhed kombineret med en lækker creme i midten. Så de får 5 stjerner ud af 6.

Vil du gerne se flere produkttest kan du finde dem her #produkttest

Du kan også finde lækre opskrifter på kage og dessert her: Kage/Dessert. Vil du gerne forsøge dig med at bage dine egne macarons, så finder du mine egne opskrifter her, sammen med en god vejledning: #macarons

Mange bagehilsner Bianca

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

No Comments

Skriv et svar