Kreativt

Alternativ uro til puslebordet

Jeg havde slet ikke tænkt på at lillepigen da skulle have en uro til sit puslebord. Hun kigger allerede ekstremt meget rundt og vil meget gerne fokusere på småting, så derfor kan jeg godt se, at sådan en uro vil kunne give hende god stimulation på længere sigt.

Da jeg er så heldig at både min søster og mor er kreative med at hækle små dyr, har jeg derfor ønsket mig lidt fra deres hånd, men mens jeg venter ser uroen således ud:

Min mor fik nemlig den idé, at jeg kunne købe et rundt vasketøjsstativ, så jeg løbende kan skifte dyrene ud. Da jeg selv synes idéen er ret så smart, skyndte jeg mig at gøre dette. Samtidig fandt jeg nogle af alle de gratis dyr osv. frem vi har fået forskellige steder fra, samt andre mindre dyr hun har fået forærende og satte dem på, så der er lidt hun kan kigge på. 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Bianca
  4. april 2016 at 14:54

  Tak tak. Men kan nu ikke tage æren. Det var min mors idé, som jeg udførte. Det virker dog. Hun smiler til alle dyrene og forsøger at sige lyde istedet for skrig og skrål, så det er skønt 🙂

 • Reply
  Agnethe
  4. april 2016 at 14:54

  Super godt fundet på søde! Så bliver hun da ikke træt af at kigge på den, når nu dyrerne kan skiftes ud – det vil jeg da lige huske på til en anden gang 😀

Leave a Reply