Ærtesuppe

Denne opskrift har vi snakket om at prøve af længe, så derfor kom den på madplanen for uge 1. Lidt grønt for øjnene kan man vel altid bruge.

Opskriften er til 8 personer
4 dl vand
4 spsk hvedemel
3 dl piskefløde
8 spsk kyllingepulver eller 8 bouillon tern
8 spsk soya sauce
4 spsk asiatisk fiskesauce
700 g frosne ærter
friskkværnet peber
2-4 tsk salt
½ liter hytteost
Topping: Bacontern og hytteost
Bland vand og mel i en gryde. Rør godt rundt så det ikke klumper. 
Bland resten af ingredienserne i. Undtaget hytteosten. 
Kog ca 10 minutter. 
Imens steges baconternene. 
Blend suppen og kom 3 liter vand i. Bring suppen i kog. 
Sluk for blusset og tilsæt hytteosten, som røres helt ud. 
Portions anret suppen og top med bacontern og hytteost. 

No Comments

Skriv et svar