Familieliv Familielivet På tur

Giethoorn, Holland – Kør-selv ferie – Dag 5

Fredag vågnede vi igen tidligt. Denne gang til skønt solskinsvejr, så vi tog endnu en tur med båden inden vi skulle checke ud. Det var den skønneste tur med dejlig sol og vi var faktisk lidt kede af at skulle hjem.

Efter morgenmaden og den tunge tur tilbage til bilen med al oppakningen besluttede vi at køre til byen Zwolle for at få lidt frokost og se lidt af byen. Det blev til en skøn frokost i skønt solskin inden den lange tur hjem igen.

Zander havde forstået at når vi skulle køre langt for at komme til Holland, var der nok også langt hjem igen. Så han lagde sig bare til at sove. Amilia fik også en god lur og de tog turen hjem rigtig godt.

Der var kø på en tyske motorvej og især omkring Hamborg var trafikken tæt. Vi trængte derfor allesammen til at stække benene og få lidt aftensmad, så vi kørte ind på en rasteplads lige efter Hamborg. En rigtig fin plads, som vi nok gør stop ved igen en anden gang. Ren og pæn og en lille afgrænset legeplads. Helt perfekt når man er på langfart med små børn.
Hjemme ventede et fyldt hus. Vi havde nemlig fået besøg af farmor, farfar, fætter, onkel M og hans kæreste. Det var derfor to meget trætte børn vi fik puttet alt for langt over sengetid. De havde sovet på vejen og havde så meget at fortælle, så ingen tvivl om at det havde været en god tur til Holland.

Vi er meget spændte på at have børnene med på tur igen. 

Find dag 4 her: klik klik

Find dag 3 her: klik klik

Find dag 2 her: klik klik

Find dag 1 her: klik klik

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply