Familieliv Familielivet På tur

Giethoorn, Holland – Kør-selv ferie – Dag 2

Læs dag 1 her: klik klik

Tirsdag stod vi op til regnvejr. Zander hyggede sig gevaldigt ved at stå og kigge ud på ænderne som hyggede sig i det våde vejr og kanalerne lige uden for vores vinduer. Huset lå mellem to kanaler, så med vand til begge sider, var der nok meget godt vi ikke rendte en masse ind og ud. Selvom begge børn går til svømning ville jeg nødigt ud og fiske dem op af det kolde vand.

Vi besluttede derfor at vente med at se mere til Giethoorn og gik op til bilen for at køre til byen Almere, hvor jeg først fik købt lidt kagegrej i yndlingsbutikskæden Dee Leukstetaarten.
Derefter gik vi en tur i selve midtbyen, da det var holdt op med at regne.

Efter frokost tog vi videre til byen Naarden, som er et eksempel på et spansk stjernefort, komplet med befæstede mure og voldgraven, som giver byen sin karakteristiske stjerneform.


Naarden er en lille by med små historiske bygninger og masser af charme. Vi gik lidt rundt på volden og fik kigget lidt på byens hyggelige butikker.
Herefter begyndte det igen at regne, så vi tog turen tilbage til sommerhuset i Giethoorn. På vejen fik vi handlet lidt, så vi kunne være klar med nem aftensmad og få lavet madpakker til de næste dage. Alt er bare nemmere når maden til de to små er lige ved hånden.

Det blev derfor heller ikke tirsdag vi fik sejlet i Giethoorn.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply